Mor l’historiador Jordi Amat i Teixidó

Jordi Amat i Teixidó

El doctor en història contemporània, mestre de català, professor i escriptor Jordi Amat i Teixidó ha mort aquest diumenge als cinquanta-cinc anys víctima d’una malaltia oncològica.

L’historiador calellenc també va ser el fundador i president de l’Associació Amics de Calella, articulista i conferenciant. Jordi Amat també va promoure la creació del Centre d’Estudis Històrics de Calella per estimular la investigació i la recerca locals. A més, ha estat vinculat a diverses entitats i associacions de la comarca.

L’historiador calellenc, un home molt compromès amb la seva ciutat i Maresme, va publicar nombrosos treballs i llibres vinculats a la història local i comarca, amb especial atenció al període de la República i la Guerra civil.

El funeral tindrà lloc aquest dimarts 14 d’octubre, a les 9 del matí, a la parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella.

Text: Redacció | Diari Maresme

Totes les persones que formem part de la Redacció de Diari Maresme, mitjà on Jordi Amat i Teixidó ha col·laborat amb assiduïtat, expressem el nostre condol a la seva família i amics per tan sentida pèrdua.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.