Els homes bons

Imatges: YouTube

Necessitem àngels de la guarda. Homes bons que ens salvin a tots en aquests moments difícils. Guanyar l’enemic invisible, el que emmalalteix i mata. El que ens ha tancat a tots a casa. Gaudirem el dia que puguem sortir sans i estalvis i sense mascareta al carrer.

No podem permetre que es desmunti tot. Està clar que tot no era perfecte però pitjor és res i la misèria. Hem d’estar units tota la terra, tot el planeta per aconseguir-ho. Salvar el futur dels nostres fills.

Àngels de la guarda hi ha molts d’anònims que no coneixem. Perquè el bé no es veu; és silenciós i agraït. El mal es fa notar, és aparatós, brut i fa molt de soroll.

Àngels que investiguen medicaments i la vacuna. No per lucrar-se sinó per salvar la humanitat amb infermers i metges a primera línia.

Hem de fer que surti el millor de tots nosaltres. Oblidar els colors polítics. No donar la culpa sempre a l’altre. És el moment d’actuar. Aquesta lluita és de tots i anem en el mateix vaixell. En aquest moment l’egoisme i estretor de mires no ens porta enlloc. Si guanyem ja hi haurà temps per discutir.

Núria Texidó (Barcelona)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.